Garcia Gasull Consulting

Garcia Gasull Consulting
Visita'ns a la nostra web!

dilluns, 8 de maig de 2017

#BrindisECrowd! a Girona

Ens complau en convidar-lo a compartir una copa de cava, una mica de pica-pica i a conéixer l'empenta del crowdlending rendible i sostenible d'ECrowd! a les comarques gironines*.

En menys de 2 anys, ja hem finançat més de 20 projectes d'inversió sostenibles, que sumen més de 500.000€, i que s'han finançat gràcies a la participació de més de 300 inversors particulars.

Compartirem una estona amb representants d'empreses locals, com ara BALLÓDERIDÀLIAFUSTERIA CANO..., així com l'ajuntament de Viladamat. Tots ells han finançat inversions amb ECrowd!, us poden explicar la seva experiència amb el finançament col·lectiu dels seus projectes sostenibles amb crowdlending.
Si vostè és una empresa que busca finançar una inversió sostenible, o una persona que busca invertir d'una manera totalment transparent i altament rendible, i si alhora vol tenir un impacte positiu sobre la societat i el medi ambient, el convidem cordialment a venir amb nosaltres i compartir una copa de cava, una mica de pica-pica i descobrir la revolució del crowdlending rentable i sostenible.
Esperem donar-li la benvinguda a la Kxalada (Girona), aquest proper 16 de maig a les 19h.

Cap comentari:

Publica un comentari